3-4 köbméteres konténer rendelés III. kerület Árpád fejedelem útja

Kedvező árú 3-4 köbméteres konténer rendelés III. kerület Árpád fejedelem útja és hulladékkezelő telephely 17. kerület

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás hétvégén III. kerület Árpád fejedelem útja. XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon III. kerület Árpád fejedelem útja

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk III. kerület Árpád fejedelem útja régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk III. kerület Árpád fejedelem útja körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület Árpád fejedelem útja övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét III. kerület Árpád fejedelem útja övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele III. kerület Árpád fejedelem útja övezetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés III. kerület Árpád fejedelem útja +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó III. kerület Árpád fejedelem útja

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük konténer rendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. III. kerület Árpád fejedelem útja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás III. kerület Árpád fejedelem útja

A legkedvezőbb lomelszállítás III. kerület Árpád fejedelem útja környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés III. kerület Árpád fejedelem útja

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

konténer méretek III. kerület Árpád fejedelem útja

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, III. kerület Árpád fejedelem útja területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!