3-4 köbméteres konténer rendelés Óbuda

Pénztárcakímélő 3-4 köbméteres konténer rendelés Óbuda övezetében, akár 1 órán belül +36 1 773 3199!

Konténer rendelés azonnal Óbuda: +36 1 773 3199 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés Óbuda

Olcsó konténeres sittszállítás Óbuda övezetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 1 773 3199!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás Óbuda környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Óbuda övezetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 1 773 3199!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Óbuda

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Óbuda régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Óbuda vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak Óbuda

Zöldhulladék elszállítás Óbuda övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás Óbuda, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Óbuda +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Óbuda vonzáskörzetében?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Óbuda egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk tároló sittkonténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Óbuda

Néhány gyakorlati tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon menni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára rakja.
 • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
 • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Óbuda régiójában konténer rendelés +36 1 773 3199!

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel Óbuda

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Óbuda

Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Óbuda övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Óbuda vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Óbuda régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Óbuda vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Óbuda régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Óbuda +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Óbuda

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Óbuda egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Óbuda

A legolcsóbb lomelszállítás Óbuda vonzáskörzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Óbuda

Szemétszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert kérjenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Óbuda közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!