Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés Székesdűlő

Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés Székesdűlő és hulladéklerakási lehetőség Régiakadémiatelep

Kedvező árú konténer hétvégén Székesdűlő. A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Székesdűlő

Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Székesdűlő környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Székesdűlő környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Székesdűlő környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Székesdűlő régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Székesdűlő vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Székesdűlő +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékudvar Székesdűlő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Székesdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Székesdűlő

A legjobb árú lomelszállítás Székesdűlő övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.

konténeres sittszállító Székesdűlő

Szemétszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő törmelék volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a lomokat.

hulladék konténer bérlés Székesdűlő

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Székesdűlő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!