Akciós konténer sittszállítás Remetehegy

Akciós konténer sittszállítás Remetehegy vonzáskörzetében, akár azonnal +36 1 773 3199!

Sittszállítás Remetehegy telefonszám: +36 1 773 3199 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés Remetehegy

Kedvező árú konténeres sittszállítás Remetehegy vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 1 773 3199!

Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás Remetehegy területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Remetehegy területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 1 773 3199!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Remetehegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Remetehegy övezetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert Remetehegyre. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Remetehegy területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén Remetehegy

Zöldhulladék elszállítás Remetehegy környékéről – sittlerakó

Konténer bérlés Remetehegy, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Remetehegy +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Remetehegy régiójában?

 1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Remetehegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás Remetehegy

Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű garantáltan be tudjon jutni a telekre.
 • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljára pakolja.
 • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Remetehegy környékén konténer rendelés +36 1 773 3199!

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Remetehegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Remetehegy telefonszám

Korszerű gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Remetehegy övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Remetehegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Remetehegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Remetehegy régiójában, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Remetehegy körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Remetehegy +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Remetehegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Remetehegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Remetehegy

A legkedvezőbb sittelvitel Remetehegy környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Remetehegy

Áraink

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő törmelék mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Remetehegy régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!