Akciós konténer típusok Istvántelek

Akciós konténer típusok Istvántelek és hulladékátvétel 17. kerület

Akciós építési törmelék elszállítás Istvántelek. A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Istvántelek telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett kollégák közreműködésével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Istvántelek körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Istvántelek övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Istvántelek környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Istvántelek körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Istvántelek régiójából – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Istvántelek +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó Istvántelek

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Istvántelek egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Istvántelek

A legkedvezőbb hulladékszállítás Istvántelek vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Istvántelek

Szemétszállítási díjak

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő szemét mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A sitt telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.

szemetes konténer bérlés Istvántelek

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Istvántelek régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!