Bontási hulladék elszállítása konténerrel Bókaytelep

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Bókaytelep

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Bókaytelep telefonszám

Modern gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Bókaytelep régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Bókaytelep körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Bókaytelep vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Bókaytelep körzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Bókaytelep régiójából – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Bókaytelep +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Bókaytelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Bókaytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Bókaytelep

A legkedvezőbb hulladékszállítás Bókaytelep körzetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e választani.

konténeres autó Bókaytelep

Hulladékszállítás árak

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

építési konténer Bókaytelep

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Bókaytelep területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!