Bontási hulladék elszállítása konténerrel Dunakeszi Jézus Szíve-templom

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Dunakeszi Jézus Szíve-templom

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Dunakeszi Jézus Szíve-templom régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Dunakeszi Jézus Szíve-templom

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Dunakeszi Jézus Szíve-templom övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Dunakeszi Jézus Szíve-templom vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi Jézus Szíve-templom körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Dunakeszi Jézus Szíve-templom környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Dunakeszi Jézus Szíve-templom vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Dunakeszi Jézus Szíve-templom +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Dunakeszi Jézus Szíve-templom

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 1. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi Jézus Szíve-templom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Dunakeszi Jézus Szíve-templom

A legolcsóbb sittelvitel Dunakeszi Jézus Szíve-templom körzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Dunakeszi Jézus Szíve-templom

Áraink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert viszünk Önnek. A lomok pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Dunakeszi Jézus Szíve-templom

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Dunakeszi Jézus Szíve-templom régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Dunakeszi Jézus Szíve-templom vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!