Bontási hulladék elszállítása konténerrel Fót

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Fót

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Fót telefonszám

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Fót vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Fót környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Fót körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Fót környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Fót vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Fót +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Fót

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Fót egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Fót

A legkedvezőbb hulladékszállítás Fót övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Fót

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet.

konténerek méretei Fót

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Fót területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!