Bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Hármashatárhegy

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Hármashatárhegy telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Hármashatárhegy régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Hármashatárhegy régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hármashatárhegy körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Hármashatárhegy vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Hármashatárhegy környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Hármashatárhegy +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Hármashatárhegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Hármashatárhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Hármashatárhegy

A legjobb árú szemétszállítás Hármashatárhegy régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Hármashatárhegy

Áraink

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő szemét volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

hulladék konténer bérlés Hármashatárhegy

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Hármashatárhegy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!