Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kerepes

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Kerepes

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Kerepes telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Kerepes körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Kerepes környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kerepes körzetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Kerepes övezetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kerepes körzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kerepes 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékudvar Kerepes

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kerepes egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Kerepes

A legjobb árú törmelékszállítás Kerepes övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.

konténeres sittszállító Kerepes

Áraink

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

szemetes konténer bérlés Kerepes

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Kerepes közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!