Bontási hulladék elszállítása konténerrel Nándormajor

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Nándormajor

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Nándormajor régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Nándormajor

Modern gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Nándormajor régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Nándormajor körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Nándormajor vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Nándormajor vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Nándormajor vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Nándormajor +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Nándormajor

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 1. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Nándormajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Nándormajor

A legolcsóbb szemétszállítás Nándormajor vonzáskörzetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Nándormajor

Aktuális díjaink

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

szemétszállító konténer Nándormajor

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 1. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Nándormajor területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Nándormajor régiójából szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!