Bontási hulladék elszállítása konténerrel Szemeretelep

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Szemeretelep

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Szemeretelep telefonszám

Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Szemeretelep övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Szemeretelep vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szemeretelep vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Szemeretelep körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Szemeretelep vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Szemeretelep 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Szemeretelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szemeretelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Szemeretelep

A legolcsóbb hulladékszállítás Szemeretelep vonzáskörzetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Szemeretelep

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A lomok rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

építési konténer Szemeretelep

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Szemeretelep területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!