Bontási hulladék elszállítása konténerrel Tisztviselőtelep

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Tisztviselőtelep

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Tisztviselőtelep

Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Tisztviselőtelep vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Tisztviselőtelep vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Tisztviselőtelep övezetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Tisztviselőtelep övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Tisztviselőtelep vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Tisztviselőtelep 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

lakossági hulladékudvar Tisztviselőtelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Tisztviselőtelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Tisztviselőtelep

A legolcsóbb törmelékszállítás Tisztviselőtelep vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Tisztviselőtelep

Aktuális díjaink

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

építési konténer Tisztviselőtelep

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Tisztviselőtelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!