Építési törmelék elszállítása konténerrel Belváros

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Belváros

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Belváros

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Belváros régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Belváros körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Belváros régiójában. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Belváros övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Belváros környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Belváros 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

lakossági hulladékudvar Belváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Belváros

A legkedvezőbb szemétszállítás Belváros környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres sittszállító Belváros

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A hulladékok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

konténerek méretei Belváros

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Belváros régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!