Építési törmelék elszállítása konténerrel Budafok-Tétény

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Budafok-Tétény

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Budafok-Tétény

Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Budafok-Tétény környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Budafok-Tétény körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Budafok-Tétény régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Budafok-Tétény övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Budafok-Tétény régiójából – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Budafok-Tétény +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladékválogató Budafok-Tétény

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Budafok-Tétény egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Budafok-Tétény

A legolcsóbb lomelszállítás Budafok-Tétény övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Budafok-Tétény

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a hulladékot.

hulladék konténer bérlés Budafok-Tétény

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Budafok-Tétény közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!