Építési törmelék elszállítása konténerrel Dunakeszi Alsópáskomdűlő

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Dunakeszi Alsópáskomdűlő

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Dunakeszi Alsópáskomdűlő vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Dunakeszi Alsópáskomdűlő

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Dunakeszi Alsópáskomdűlő régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Dunakeszi Alsópáskomdűlő környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi Alsópáskomdűlő övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Dunakeszi Alsópáskomdűlő környékén, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Dunakeszi Alsópáskomdűlő vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Dunakeszi Alsópáskomdűlő 06 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató Dunakeszi Alsópáskomdűlő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 1. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 1. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi Alsópáskomdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Dunakeszi Alsópáskomdűlő

A legkedvezőbb szemétszállítás Dunakeszi Alsópáskomdűlő régiójában?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító Dunakeszi Alsópáskomdűlő

Lomelszállítási díjak

A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.

építési konténer Dunakeszi Alsópáskomdűlő

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 1. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Dunakeszi Alsópáskomdűlő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 1. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 1. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is Dunakeszi Alsópáskomdűlő környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!