Építési törmelék elszállítása konténerrel Erzsébettelep

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Erzsébettelep

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Erzsébettelep telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit rakodhat le nálunk Erzsébettelep környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Erzsébettelep régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erzsébettelep körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Erzsébettelep körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Erzsébettelep körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Erzsébettelep +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Erzsébettelep

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Erzsébettelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Erzsébettelep

A legolcsóbb szemétszállítás Erzsébettelep körzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Erzsébettelep

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó törmelék volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

szemetes konténer bérlés Erzsébettelep

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Erzsébettelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!