Építési törmelék elszállítása konténerrel Hosszúrét

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Hosszúrét

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Hosszúrét

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Hosszúrét körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Hosszúrét vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hosszúrét régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Hosszúrét régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Hosszúrét övezetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Hosszúrét +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Hosszúrét

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hosszúrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Hosszúrét

A legolcsóbb lomelszállítás Hosszúrét övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító Hosszúrét

Lomelszállítási díjak

A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei Hosszúrét

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Hosszúrét régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!