Építési törmelék elszállítása konténerrel József Attila-lakótelep

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel József Attila-lakótelep

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon József Attila-lakótelep

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk József Attila-lakótelep övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk József Attila-lakótelep környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk József Attila-lakótelep körzetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását József Attila-lakótelep környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás József Attila-lakótelep régiójából – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer József Attila-lakótelep +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékudvar József Attila-lakótelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. József Attila-lakótelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás József Attila-lakótelep

A legkedvezőbb sittelvitel József Attila-lakótelep régiójában?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó József Attila-lakótelep

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A lomok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténer méretek József Attila-lakótelep

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, József Attila-lakótelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!