Építési törmelék elszállítása konténerrel Sashalom

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Sashalom

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Sashalom

Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Sashalom környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Sashalom övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Sashalom környékén. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Sashalom övezetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Sashalom környékéről – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Sashalom +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladéklerakó Sashalom

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Sashalom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Sashalom

A legolcsóbb sittelvitel Sashalom övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Sashalom

Áraink

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A hulladékok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

hulladék konténer bérlés Sashalom

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Sashalom régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!