Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Rákoshegy

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Rákoshegy

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Rákoshegy

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Rákoshegy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Rákoshegy övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákoshegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Rákoshegy környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Rákoshegy körzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Rákoshegy 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékválogató Rákoshegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rákoshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Rákoshegy

A legkedvezőbb hulladékszállítás Rákoshegy környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.

konténeres sittszállító Rákoshegy

Aktuális díjaink

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert kínálunk. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

hulladék konténer bérlés Rákoshegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Rákoshegy területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!