Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Rákosmente

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Rákosmente

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Rákosmente telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Rákosmente környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Rákosmente környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákosmente övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Rákosmente vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Rákosmente régiójából – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Rákosmente 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó Rákosmente

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rákosmente egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Rákosmente

A legolcsóbb sittelvitel Rákosmente övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Rákosmente

Szemétszállítási díjak

A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A lomok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek köbméter Rákosmente

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Rákosmente régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!