Hulladékátvétel és konténeres hulladékszállítás XVII. kerület

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás XVII. kerület

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat XVII. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékgyűjtés konténerbe Rákosmente

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XVII. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Rákoskeresztúr

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk XVII. kerület környékén!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVII. kerület régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását XVII. kerület övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

  Lomelszállítás Akadémiaújtelep

  Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

  Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Konténeres építési törmelék fuvarozás XVII. kerület övezetéből – sittlerakó

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XVII. kerület +36 1 773 3199.

  Szemét elszállítása konténerrel Madárdomb

  Évente körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  Konténeres szemétszállítás Rákoscsaba

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoscsaba-Újtelep

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

  hulladékválogató XVII. kerület

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
  3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XVII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat! Konténeres szemétszállítás Rákoshegy
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  hungarocell hulladék elszállítása XVII. kerület

  A legjobb árú törmelékszállítás XVII. kerület vonzáskörzetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

  A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoskeresztúr

  A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

  Hulladékgyűjtés konténerbe Rákoskert

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e választani.

  konténeres autó XVII. kerület

  Aktuális díjaink

  A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

  Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

  Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben Rákosliget

  Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

  konténer méretek XVII. kerület

  Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  Konténeres sittszállítás Régiakadémiatelep

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XVII. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

  Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!