Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Régiakadémiatelep

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Régiakadémiatelep

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Régiakadémiatelep telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Régiakadémiatelep vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Régiakadémiatelep övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Régiakadémiatelep övezetében. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Régiakadémiatelep környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Régiakadémiatelep körzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Régiakadémiatelep 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladékudvar Régiakadémiatelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Régiakadémiatelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Régiakadémiatelep

A legjobb árú hulladékszállítás Régiakadémiatelep régiójában?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Régiakadémiatelep

Aktuális díjaink

A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A szemét rakodása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténerek méretei Régiakadémiatelep

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Régiakadémiatelep területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!