Hulladékátvétel Budapest

Hulladékátvétel Budapest

Hulladékátvevő telepünkön biztosítani tudjuk magánszemélyek és cégek számára akár kis mennyiségű (pl. 1-2 m3) hulladék átvételét is. A teljesen vegyes hulladékot akár építési törmeléket szeméttel keverve is át tudjuk venni elérhető áron. A gépi válogatás útján szétválogatott hulladékot újrahasznosításra továbbszállítjuk.

A hozzánk behozott hulladék (szemét, sitt, törmelék, lom) mintegy 90%-a újrahasznosításra kerül.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!

captcha

Az üzenet elküldéséhez írja be az üres mezőbe a fenti karaktereket, és nyomja meg a "Küldés" gombot!


Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. üveg hulladék, műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékátvevő helyként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Cspatunk rendelkezésre áll a +36 30 90 30 300 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat city telefonszám

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.