Hulladékfeldolgozás

Hulladékgazdálkodás, a hulladékok kezelése hulladékudvarunkban

Lakossági hulladékudvarunk hulladék kezelési engedéllyel rendelkezik, ahol a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket (sittet), a fa, a fém, a papír és a műanyag hulladékokat.

A szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható fa-, fém, papírhulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (növényi hulladék, lemetszett ágak, gallyak, egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításhoz hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük  és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

  Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

  Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

  Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk?

  Veszélyes hulladékot és kommunális hulladékot nem veszünk át!

  Fahulladék elszállítása: deszkák, raklapok, lécek, bontott zsaluanyagok

  Fémhulladék leadása: üdítős- és sörös dobozok, valamint konzervdobozok

  Zöldhulladék elszállítása: kivágott növények, levágott, lemetszett ágak, kivágott fenyők

  Építési törmelék, sitt, beton, tégla, egyéb építési hulladék (pl. hungarocell hulladék) elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk. Ha Önnél a lakásban, a padláson, a pincében, vagy az irodában felhalmozódtak a lomok, szemét, ócska vagy öreg bútorok, ruhák, könyvek, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását city környékén, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

  Papírhulladék elszállítása: újságok, folyóiratok, füzetek, könyvek, hullámpapír, csomagolópapír, kisebb papírdobozok, kartondoboz

  Üveghulladék átvétel: színes üveghulladék leadás (boros, sörös és pezsgős üvegek), fehér üveghulladék leadás (italos, befőttes és parfümös üvegek)

  Műanyag hulladék: ásványvizes és üdítős PET palackok és lecsavart kupakok, flakonok, műanyag szatyrok, táskák, fóliák

  Konténerben vegyes hulladék: textil, cserép, kerámia

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.