Hulladékgyűjtés konténerbe Csúcshegy

Hulladékátvétel XVII. kerületi szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Csúcshegy

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Csúcshegy telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Csúcshegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Csúcshegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csúcshegy övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Csúcshegy övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Csúcshegy környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Csúcshegy +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Csúcshegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csúcshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Csúcshegy

A legjobb árú szemétszállítás Csúcshegy körzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres autó Csúcshegy

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A hulladékok pakolása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

szemetes konténer bérlés Csúcshegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Csúcshegy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!