Hulladékgyűjtés konténerbe Farkasrét

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Farkasrét

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Farkasrét telefonszám

Modern gépsorunk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Farkasrét körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Farkasrét vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Farkasrét körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Farkasrét régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Farkasrét régiójából – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Farkasrét 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

építési bontási hulladék lerakó Farkasrét

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Farkasrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Farkasrét

A legolcsóbb törmelékszállítás Farkasrét régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Farkasrét

Áraink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A hulladékok pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

építési konténer Farkasrét

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Farkasrét régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!