Hulladékgyűjtés konténerbe Gubacsipuszta

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Gubacsipuszta

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Gubacsipuszta

Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Gubacsipuszta vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Gubacsipuszta körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gubacsipuszta övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Gubacsipuszta környékén, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Gubacsipuszta környékéről – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Gubacsipuszta 06 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Gubacsipuszta

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Gubacsipuszta egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Gubacsipuszta

A legkedvezőbb hulladékszállítás Gubacsipuszta övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Gubacsipuszta

Áraink

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.

konténerek méretei Gubacsipuszta

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Gubacsipuszta területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!