Hulladékgyűjtés konténerbe Haraszti út

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Haraszti út

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Haraszti út

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Haraszti út régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Haraszti út övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Haraszti út környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Haraszti út övezetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Haraszti út övezetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Haraszti út +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó Haraszti út

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe a Haraszti úton is?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Haraszti út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Haraszti út

A legkedvezőbb lomelszállítás Haraszti út környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e igényelni.

konténeres autó Haraszti út

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

szemetes konténer bérlés Haraszti út

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Haraszti út területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!