Hulladékgyűjtés konténerbe Örsöd

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Örsöd

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Örsöd telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Örsöd övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Örsöd övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Örsöd övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Örsöd környékén, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Örsöd övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Örsöd 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékválogató Örsöd

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Örsöd egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Örsöd

A legolcsóbb szemétszállítás Örsöd övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Örsöd

Szemétszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A sitt megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

szemétszállító konténer Örsöd

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Örsöd területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!