Hulladékgyűjtés konténerbe Pestlőrinc

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Pestlőrinc

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Pestlőrinc telefonszám

Modern gépsorunk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pestlőrinc régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Pestlőrinc környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pestlőrinc régiójában. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Pestlőrinc régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Pestlőrinc övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Pestlőrinc +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékválogató Pestlőrinc

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pestlőrinc egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Pestlőrinc

A legkedvezőbb szemétszállítás Pestlőrinc környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Pestlőrinc

Hulladékszállítás árak

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

konténerek méretei Pestlőrinc

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Pestlőrinc területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!