Hulladékgyűjtés konténerbe Széchenyi-hegy

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Széchenyi-hegy

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Széchenyi-hegy

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Széchenyi-hegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Széchenyi-hegy vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Széchenyi-hegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Széchenyi-hegy régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Széchenyi-hegy régiójából – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Széchenyi-hegy 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Széchenyi-hegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Széchenyi-hegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Széchenyi-hegy

A legolcsóbb sittelvitel Széchenyi-hegy vonzáskörzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Széchenyi-hegy

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

hulladék konténer bérlés Széchenyi-hegy

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Széchenyi-hegy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!