Hulladékgyűjtés konténerbe Széll Kálmán tér

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Széll Kálmán tér

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Széll Kálmán tér

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Széll Kálmán tér vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Széll Kálmán tér körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Széll Kálmán tér vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Széll Kálmán tér övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Széll Kálmán tér régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Széll Kálmán tér +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladékválogató Széll Kálmán tér

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Széll Kálmán tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Széll Kálmán tér

A legkedvezőbb lomelszállítás Széll Kálmán tér régiójában?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres autó Széll Kálmán tér

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

szemetes konténer bérlés Széll Kálmán tér

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Széll Kálmán tér közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!