Hulladékgyűjtés konténerbe X. kerület

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe X. kerület

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám X. kerület

Modern gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

  Szemét elszállítása konténerrel Kőbánya

  A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

  Lomelszállítás Felsőrákos

  Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

  Lomelszállítás Keresztúridűlő

  Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

  Mit fogadunk be a szemétlerakónkban X. kerület övezetéből?

  Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

  Szemét elszállítása konténerrel Kőbánya-Kertváros

  Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

  Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Lomelszállítás Kúttó

  Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk X. kerület övezetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk X. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását X. kerület övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

  Hulladékgyűjtés konténerbe Laposdűlő

  Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

  Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Ligettelek

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Zöldhulladék elszállítás X. kerület környékéről – sittlerakó

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés X. kerület +36 1 773 3199.

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Népliget

  Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

  Szemét elszállítása konténerrel Óhegy

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

  A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  Konténeres sittszállítás Téglagyárdűlő

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

  konténer fizetés bankkártyával

  A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Konténeres szemétszállítás Újhegy

  Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

  lakossági hulladékudvar X. kerület

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. X. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  építési törmelék elszállítása X. kerület

  A legkedvezőbb lomelszállítás X. kerület vonzáskörzetében?

  Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

  A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

  konténeres autó X. kerület

  Szemétszállítási díjak

  A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

  Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

  Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

  A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

  szemetes konténer bérlés X. kerület

  Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, X. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

  Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!