Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Rákoskeresztúr

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Rákoskeresztúr

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Rákoskeresztúr

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Rákoskeresztúr övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Rákoskeresztúr körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákoskeresztúr övezetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Rákoskeresztúr vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Rákoskeresztúr régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Rákoskeresztúr 06 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Rákoskeresztúr

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rákoskeresztúr egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Rákoskeresztúr

A legjobb árú lomelszállítás Rákoskeresztúr vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Rákoskeresztúr

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert viszünk Önnek. A lomok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténer méretek köbméter Rákoskeresztúr

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Rákoskeresztúr régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!