Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoscsaba-Újtelep

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoscsaba-Újtelep

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Rákoscsaba-Újtelep

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Rákoscsaba-Újtelep vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Rákoscsaba-Újtelep körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákoscsaba-Újtelep övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Rákoscsaba-Újtelep vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Rákoscsaba-Újtelep vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Rákoscsaba-Újtelep +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Rákoscsaba-Újtelep

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rákoscsaba-Újtelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Rákoscsaba-Újtelep

A legjobb árú lomelszállítás Rákoscsaba-Újtelep körzetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító Rákoscsaba-Újtelep

Szemétszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténerek méretei Rákoscsaba-Újtelep

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Rákoscsaba-Újtelep közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!