Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoskeresztúr

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Rákoskeresztúr

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

Csapatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Rákoskeresztúr

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Rákoskeresztúr övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Rákoskeresztúr régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákoskeresztúr környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Rákoskeresztúr körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Rákoskeresztúr övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Rákoskeresztúr 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékválogató Rákoskeresztúr

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Rákoskeresztúr egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Rákoskeresztúr

A legjobb árú lomelszállítás Rákoskeresztúr körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres sittszállító Rákoskeresztúr

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.

szemétszállító konténer Rákoskeresztúr

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Rákoskeresztúr területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!