Jutányos konténeres szemétszállítás Hármashatár-hegy

Jutányos konténeres szemétszállítás Hármashatár-hegy területén, akár 1 órán belül 06 1 773 3199!

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: 06 1 773 3199 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Hármashatár-hegy

Szinte filléres konténeres sittszállítás Hármashatár-hegy területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 1 773 3199!

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Kedvezményes konténeres hulladékszállítás
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is! Non stop konténeres szállítás
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A Hármashatár-hegyre a konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. 25 éves tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!Tisztességes konténeres
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!Konténeres sittszállítás

Kedvezményes konténeres szállítás Hármashatár-hegy területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Hármashatár-hegy régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 1 773 3199! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
sittlerakó ügyfélszolgálat

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Hármashatár-hegy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Hármashatár-hegy vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány hasznos tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába rakja.
 • Elektronikus kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
 • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás Hármashatár-hegy környékén 06 1 773 3199!