Kedvező árú hulladékgyűjtés konténerbe Pilisborosjenő

Kedvező árú hulladékgyűjtés konténerbe Pilisborosjenő és hulladéklerakási lehetőség XVII. kerület

Akciós építési törmelék elszállítása konténerrel Pilisborosjenő. A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Pilisborosjenő

Korszerű gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet által működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pilisborosjenő körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Pilisborosjenő körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pilisborosjenő régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Pilisborosjenő környékén, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Pilisborosjenő környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Pilisborosjenő +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Pilisborosjenő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pilisborosjenő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Pilisborosjenő

A legolcsóbb lomelszállítás Pilisborosjenő körzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Pilisborosjenő

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A szemét rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemétszállító konténer Pilisborosjenő

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Pilisborosjenő közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!