Konténer bérlés és konténeres sittszállítás Túri István út

Olcsó konténeres sittszállítás Túri István út területén, akár 1 órán belül +36 1 773 3199!

Sittszállítás non-stop hívható szám: 06 1 773 3199 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Túri István út

Szinte filléres konténeres sittszállítás azonnal Túri István út, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 1 773 3199!

Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Akciós konténeres szállítás
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is! Non stop konténeres szállítás
 3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!Tisztességes konténeres
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres hulladékszállítás

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Túri István út vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Túri István út területén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 1 773 3199! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Túri István út régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás Túri István út régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 1 773 3199!

Konténer bérlés és konténeres sittszállítás Túri István út.

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu szélességét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű garantáltan be tudjon menni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába pakolja.
 • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Túri István út vonzáskörzetében 06 1 773 3199!