Konténer rendelés Budai tájvédelmi körzet

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Budai tájvédelmi körzet

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Budai tájvédelmi körzet

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Budai tájvédelmi körzet régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Budai tájvédelmi körzet körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Budai tájvédelmi körzet övezetében. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Budai tájvédelmi körzet körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Budai tájvédelmi körzet körzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Budai tájvédelmi körzet +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Budai tájvédelmi körzet

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Budai tájvédelmi körzet egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Budai tájvédelmi körzet

A legjobb árú lomelszállítás Budai tájvédelmi körzet övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.

konténeres sittszállító Budai tájvédelmi körzet

Szemétszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő szemét volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

szemetes konténer bérlés Budai tájvédelmi körzet

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Budai tájvédelmi körzet területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!