Konténer rendelés Csepel-Kertváros

Hulladékátvétel XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténer rendelés Csepel-Kertváros

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Csepel-Kertváros telefonszám

Korszerű gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Csepel-Kertváros környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Csepel-Kertváros régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Kertváros vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Csepel-Kertváros övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Csepel-Kertváros körzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Csepel-Kertváros +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó Csepel-Kertváros

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csepel-Kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Csepel-Kertváros

A legkedvezőbb szemétszállítás Csepel-Kertváros környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e választani.

konténeres autó Csepel-Kertváros

Hulladékszállítás árak

A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet.

konténerek méretei Csepel-Kertváros

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Csepel-Kertváros területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!