Konténer rendelés Erdőalja

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Erdőalja

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Erdőalja

Korszerű gépsorunk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Erdőalja vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Erdőalja körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erdőalja körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Erdőalja vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Erdőalja régiójából – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Erdőalja +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató Erdőalja

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Erdőalja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Erdőalja

A legkedvezőbb szemétszállítás Erdőalja környékén?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Erdőalja

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású tároló konténert viszünk Önnek. A sitt rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemétszállító konténer Erdőalja

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Erdőalja területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!