Konténer rendelés Filatorigát

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Filatorigát

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Filatorigát

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink közreműködésével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Filatorigát környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Filatorigát övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Filatorigát körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Filatorigát övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Filatorigát régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Filatorigát +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékválogató Filatorigát

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Filatorigát egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Filatorigát

A legolcsóbb szemétszállítás Filatorigát övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Filatorigát

Lomelszállítási díjak

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A szemét telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

konténer méretek Filatorigát

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Filatorigát közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!