Konténer rendelés Ganzkertváros

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Ganzkertváros

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Ganzkertváros

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Ganzkertváros övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Ganzkertváros vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ganzkertváros vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Ganzkertváros vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Ganzkertváros környékéről – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Ganzkertváros 06 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékválogató Ganzkertváros

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Ganzkertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Ganzkertváros

A legjobb árú törmelékszállítás Ganzkertváros régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Ganzkertváros

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A szemét rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

építési konténer Ganzkertváros

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Ganzkertváros területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!