Konténer rendelés Ganztelep

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Ganztelep

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Ganztelep

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Ganztelep régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Ganztelep környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ganztelep régiójában. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Ganztelep körzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Ganztelep vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Ganztelep +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Ganztelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Ganztelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Ganztelep

A legjobb árú lomelszállítás Ganztelep régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Ganztelep

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő hulladékok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert igényeljenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert kínálunk. A sitt telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.

konténerek méretei Ganztelep

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Ganztelep területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!