Konténer rendelés Hárshegy

Hulladékátvétel XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténer rendelés Hárshegy

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Hárshegy

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Hárshegy övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Hárshegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hárshegy övezetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Hárshegy környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Hárshegy körzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Hárshegy 06 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Hárshegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hárshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Hárshegy

A legolcsóbb szemétszállítás Hárshegy régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Hárshegy

Hulladékszállítás árak

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a sittet.

szemétszállító konténer Hárshegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Hárshegy területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!