Konténer rendelés IX. kerület

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés IX. kerület

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk a törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep IX. kerület telefonszám

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Modern gépsorunk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

  A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

  A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

  Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Ferencváros

  Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

  Mit fogadunk be a szemétlerakónkban IX. kerület övezetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

  Konténeres hulladékszállítás Gyárdűlő

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk IX. kerület környékén!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk IX. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását IX. kerület körzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

  Lomelszállítás Gubacsidűlő

  Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

  Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Ipari hulladék elvitele IX. kerület övezetéből – hulladékudvar

  Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer IX. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

  Építési törmelék elszállítása konténerrel József Attila-lakótelep

  Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

  konténer kifizetése pos terminállal

  A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

  hulladékudvar IX. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
  3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. IX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  hungarocell hulladék elszállítása IX. kerület

  A legkedvezőbb törmelékszállítás IX. kerület körzetében?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

  A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

  Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

  konténeres sittszállító IX. kerület

  Lomelszállítási díjak

  A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

  Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

  Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert igényeljenek.

  Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A sitt rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

  hulladék konténer bérlés IX. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, IX. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!