Konténer rendelés Jánoshegy

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Jánoshegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Jánoshegy telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Jánoshegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Jánoshegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Jánoshegy övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Jánoshegy régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Jánoshegy vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Jánoshegy +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Jánoshegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Jánoshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Jánoshegy

A legjobb árú törmelékszállítás Jánoshegy övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Jánoshegy

Szemétszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténer méretek köbméter Jánoshegy

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Jánoshegy területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!